
Rakkaudesta kylmäsavuloheen
Uskomattoman helppoa, uskomattoman hyvää. Veikkaamme, että yksinkertaisista aineksista syntyvästä kylmäsavulohicarpacciosta tulee lempiherkkusi!
Savulohicarpaccio on oiva alkuruoka tai illanistujaisten tarjottava.
Neljän hengen annokseen tarvitset:
200 g kylmäsavulohta
3 retiisiä
2 rkl kapriksia
mustapippuria
tilliä
Sitruunamarinoituun punasipuliin:
1 punasipulin
½ sitruunan mehun
1 rkl rypsiöljyä
Retiisi tuo kivaa rapsakkuutta annokseen
Aloita sipuleista:
Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi renkaiksi. Sekoita joukkoon sitruunan mehu ja öljy. Anna marinoitua puolisen tuntia, sekoittele välillä.
Kokoa annos:
Levitä kylmäsavulohet tarjoiluvadille. Leikkaa retiisi ohuiksi siivuiksi ja levitä lohen päälle yhdessä punasipulirenkaiden kanssa.
Viimeistele herkku:
Lisää kaprikset ja tuore tilli. Mausta mustapippurilla. Tarjoile lisäksi tuoretta leipää.
Resepti: Hanna Hurtta
Kuva: Kirsi-Marja Savola
Sinua saattaisi myös kiinnostaa
- Energianeuvonta
Pörssisähkön hinnan muodostuminen – miten hinta muodostuu?
Pörssisähkön hinnan muodostuminen: hinnan määrää kysyntä ja tarjonta. Tuulinen sää pudottaa pörssisähkön hintaa, ja öisin koittavat pörssisähköasiakkaiden onnentunnit.
- Energianeuvonta
Kannattaako pörssisähkö 2025? Lue asiantuntijan 5 neuvoa.
Pörssisähkösopimus on pitkän päälle edullisin tapa hankkia sähköä. Kannattaako pörssisähkö valita ja kenelle se sopii? Vaasan Sähkön energiapäällikkö Henri Torsti…
- Havaintoja
Vastuullisuusviestintä – mitä saa enää sanoa?
Vastuullisuusviestinnän säännöt muuttuvat. Viestinnän asiantuntijamme Oona Björkbacka pohtii ajankohtaista aihetta.