
Rakkaudesta kylmäsavuloheen
Uskomattoman helppoa, uskomattoman hyvää. Veikkaamme, että yksinkertaisista aineksista syntyvästä kylmäsavulohicarpacciosta tulee lempiherkkusi!
Savulohicarpaccio on oiva alkuruoka tai illanistujaisten tarjottava.
Neljän hengen annokseen tarvitset:
200 g kylmäsavulohta
3 retiisiä
2 rkl kapriksia
mustapippuria
tilliä
Sitruunamarinoituun punasipuliin:
1 punasipulin
½ sitruunan mehun
1 rkl rypsiöljyä
Retiisi tuo kivaa rapsakkuutta annokseen
Aloita sipuleista:
Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi renkaiksi. Sekoita joukkoon sitruunan mehu ja öljy. Anna marinoitua puolisen tuntia, sekoittele välillä.
Kokoa annos:
Levitä kylmäsavulohet tarjoiluvadille. Leikkaa retiisi ohuiksi siivuiksi ja levitä lohen päälle yhdessä punasipulirenkaiden kanssa.
Viimeistele herkku:
Lisää kaprikset ja tuore tilli. Mausta mustapippurilla. Tarjoile lisäksi tuoretta leipää.
Resepti: Hanna Hurtta
Kuva: Kirsi-Marja Savola
Sinua saattaisi myös kiinnostaa
- Ilmiöt
Avannossa syntyy ystävyyksiä
Kaikille avoin Tuira620-uimarikollektiivi pulahtaa kylmään veteen kolmena aamuna viikossa Oulun Tuirassa. Avannosta saadaan hyvinvointia ja yhdessäolosta hyvää mieltä – sekä…
- Energianeuvonta
Omakotitalon sähkönkulutus – mistä se koostuu
Mikä on omakotitalon sähkönkulutus keskimäärin ja mihin sähköä kuluu kotona? Entä kuinka omakotitalon sähkölaskua voisi pienentää? Näihin kysymyksiin löydät vastaukset…
- Energianeuvonta
Aurinkopaneelit omakotitaloon – usein kysytyt kysymykset ja asiantuntijan vinkit
Aurinkosähkön suosio kasvaa vauhdilla, ja moni miettiikin aurinkopaneelien hankkimista omakotitaloon. Mutta mikä on aurinkopaneelien hinta, onnistuuko asennus mille tahansa katolle…